Interior
DEMMERS TEEHAUS
Showroom and Window Display

White curtains were spirally suspended from the ceiling. This created a separate space for the market launch of the TEAME teaset.
The shop window was opened to the room and visually connected through the same element.

Category: Public Spaces
Client: Vienna Design Week / Demmers Teehaus
Year: 2010
Location: Demmers Teehaus Mölkerbastei, Vienna
Pictures: Kollektiv Fischka, Severin Wurnig / Studio Totale

MORE PROJECTS

ABSOLUT VODKAMedia Relations

BIOMATCulinary Branding

DESIGN BLOGContent Generation / Webdesign

FOOD STORAGEMedia Relations

ZUM GSCHUPFTN FERDLCulinary Branding

MOA EATING PRODUCTSContent Generation / Webshop

RADOPublic Spaces

FRESHLY BAKEDPublic Spaces

KIDS ROOMPrivate Spaces

PRIVATE HOUSING IPrivate Spaces

PRIVATE HOUSING IIPrivate Spaces

THE THIRD SPACEPublic Spaces

CHOPSTICKSTableware

DREAMTIMEConcept Study

EVATableware

TEAMETableware

PARABOLLighting

FOSSIL TABLESFurniture